Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Ruko guld

Vi forhandler og monterer Ruko produkter

Ruko klinger bekendt i de flestes ører, og det er der en helt åbenlys grund til. Ruko er nemlig Danmarks absolut førende producent og leverandør af nøgler og låsesystemer. Deres sortiment spænder bredt og dækker en alsidig vifte af kunder med forskellige sikkerhedsbehov. Ruko tilbyder sikre og brugervenlige låsesystemer til både private, erhverv og offentlige institutioner med den fællesnævner, der hedder sikkerhed og kvalitet. Udover deres høje kvalitets- og sikkerhedsniveau produceres Rukos produkter i stilrene og klassiske designs, så de kan integreres i enhver bygning.

Rukos populære låseserier

Ruko har i en lang årrække været de private danskeres foretrukne brand, og de tilbyder i da forskellige produkter til privat brug. Disse produkter omfatter følgende serier: Garant Plus, Ruko 1200, Ruko 600 samt Code Handle. Ruko 600 modellen er en af de mest anvendte i nøgler og kendes på det trapezformede nøglehoved. Teknologien har dog udviklet sig meget siden denne nøgle først blev lavet i 1980’erne, og vi anbefaler i dag kun dette produkt til sekundære døre. Ruko 1200 er storebroren til Ruko 600 og en meget sikrere nøgle. Med denne nøgle får du én model til det hele; hoveddøren, kælderrummet, postkassen osv. Ruko Garant er der ultimativt sikreste valg til private hjem og mindre virksomheder, hvilket skyldes, at nøglen er patenteret og låsesystem er boresikret og dirkesikret. Code Handle er et låsesystem uden helt uden nøgler, der især benyttes til baglokaler i butikker, rengøringsrum osv. Man tilegner sig adgang med en kode der indtastes på et tastatur direkte på dørhåndtaget.

Ruko produkter til erhverv

Til erhvervskunder har Ruko produceret serierne Mercur 401, Triton 501 og SMARTair. Mercur serien er et patenteret nøglesystem med 6 over- og understifter i cylinderen. Triton 501 befinder sig i den højeste ende af Rukos sikkerhedsbarometer, idet den besidder en avanceret låseteknologi, der sikrer systemet mod boring og opdirkning. Vil du undgå nøgler, skal du vælge Ruko SMARTair. Smartair er en elektronisk og berøringsfri adgangskontrol, hvor medarbejdere tilegner sig adgang via nøglebrik.

Kontakt Din Låsesmed

Vil du vide mere om Rukos produkter, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte Din Låsesmed. Vi har fire afdelinger i henholdsvis Århus, Odder, og Silkeborg, og herfra dækker vi hele Jylland og Fyn. Geografi er ingen hindring for os. Find kontaktinformationer på din lokale låsesmed

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse