Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Oplukning af dør

Døgnvagt hos Din Låsesmed til oplukning af døren

Hvis du står i den uheldige situation og har låst dig ude, kan du trygt kontakte os. Har du smækket hoveddøren eller mistet nøglen, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi hjælper dig gerne med oplukning af døren, så du kan få adgang til dine trygge omgivelser. Vi gør alt for at komme så hurtigt ud til dig som muligt.

Vi ved nemlig, hvor irriterende det er at være låst ude og specielt, hvis man har travlt. Der kan være forskellige årsager til, at du har brug for en låsesmed, og vi hjælper dig til enhver tid med oplukning af din dør. Hvis du har tabt din nøgle, eller den er blevet stjålet, vil vi anbefale dig at udskifte dine låse, så ingen andre får adgang til boligen. Er din lås gået i baglås, kan vi også hjælpe dig med udskiftning af låsen, hvis vi ikke kan reparere den.

Oplukning døgnet rundt, året rundt

Uanset hvornår du har brug for hjælp til oplukning, kan du ringe til vores døgnvagt på tlf. 86 20 66 00, hvor vi stiller en låsesmed til rådighed.  Vi hjælper dig gerne – også om natten, i weekenden og på helligdage. Vi besvarer altid dit opkald og tilbyder en effektiv og professionel service. For at sikre at det er den rette person, som bor på adressen, beder vi altid kunden fremvise et billede-ID, inden vi lukker døren op.

Ved oplukning af døren skåner vi, så vidt det er muligt, din dør og karme. Vi åbner enten din dør ved hjælp af en låsepistol eller en slynge, som kan gå ind gennem brevsprækken. I enkelte tilfælde er vi dog tvunget til at bore låsen op, hvilket vil påføre ekstra udgifter for kunden.

 

Anmeldelser - Oplukning af dør

Ring til vores døgnvagt

Hvis du har låst dig ude og har brug for hjælp til oplukning af din dør, så kører vi ud til kunder i hele Østjylland. Vi er ofte i byerne Aarhus, Silkeborg, og Odder for at hjælpe andre kunder, som står i samme situation. Har du spørgsmål eller lignende, kan du også ringe på tlf. 86 20 66 00 eller stille dem via mail til info@din-laasesmed.dk.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse