Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Sikringsgitre

Beskyt din forretning med sikringsgitre

Hos Din Låsesmed forhandler vi et alsidigt udvalg af forskellige former af mekanisk tyverisikring, herunder blandt andet sikringsgitre. Sikringsgitter er en yderst effektiv sikkerhedsløsning, der beskytter din forretning mod indbrud. Med et gitter undgår du smadrede ruder, og de fleste tyve opgiver indbruddet bare ved synet af et sikringsgitter, da de er nærmest umulige at skære over. Sikringsgitre er meget synlige og fungerer derfor også som præventiv beskyttelse.

Sikringsgitre anvendes ofte i stormagasiner, supermarkeder samt specialforretninger.

Vi forhandler forskellige typer sikringsgitre:

  • Faste gitre
  • Aftagelige / svingbare gitre
  • Rullegitre

Faste gitre – den permanente løsning

Når du vælger et fast sikringsgitter, får du en permanent løsning, der ikke kan flyttes rundt på. Mange af vores kunder vælger denne type som sikring ved f.eks. kælderdøre, industrihaller, lagerbygninger, døre til baglokaler, vinduer, baglokaler eller lignende steder, som ikke har adgang for kunder. Vores faste gitre kan tilpasses den pågældende bygning, så det passer til lige netop dit formål.

Rullegitre til butikker

Rullegitre er særligt velegnet sikringsgitter til butiksvinduer i stormagasiner, indkøbscentre, supermarkeder samt mindre forretninger. Et rullegitter er ofte synligt for kunder, der går forbi butikken uden for åbningstiden, og vores rullegitre er derfor konstrueret i et flot og enkelt design og med et godt indsyn.

På den måde kan kunderne stadig kigge ind ad vinduet, uden I behøver gå på kompromis med jeres tyverisikring. Udover at være velegnet til skal sikring af en bygning, den form for sikringsgitter også anvendes til at opdele lokaler, f.eks. på skoler, butikscentre og lignende.

Vi forhandler og opsætter sikringsgitre i hele Østjylland

Hos Din Låsesmed forhandler vi sikringsgitre af den bedste kvalitet og til de bedste priser. Vi går meget højt op i at vi altid er opdaterede på den nyeste teknologi, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste sikringsløsninger. Med vores mangeårige erfaring er vi i stand til at rådgive dig omkring valg af det rette sikkerhedsgitter til netop din løsning.

Din Låsesmed har afdelinger i Aarhus, Odder, eller Silkeborg. Kontakt os og hør mere om opsætning af sikringsgitre.

 

Anmeldelser - Adgangskontrol

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om de mange fordele ved de forskellige former for sikringsgitre, eller har du spørgsmål til priser eller ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Find de forskellige afdelingers kontaktoplysninger på vores kontaktside.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, så uanset om du blot skal have sikret et enkelt vindue eller en hel bygning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit behov!

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse