Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Sikringsskabe

Sikr dine værdigenstande med et sikringsskab

Hos Din Låsesmed har vi et hav af forskellige sikringsskabe, som er alt lige fra pengeskabe til nøgleskabe, brandskabe og værdiskabe. Alle vores skabe lever op til de nyeste krav om brand- og indbrudssikring, og derudover leveres og monteres de af vores faglærte låsesmede.

På den måde kan du være sikker på, at din investering i en sikker løsning til opbevaring af dine værdigenstande og vigtige dokumenter fungerer efter hensigten. Vi forhandler også penge- og værdiskabe til erhvervslivet, hvor virksomheder kan have behov for opbevaring af vigtige dokumenter og oplysninger, som skal opbevares sikkert i tilfælde af brand eller tyveri.

Få professionel rådgivning hos os

Vores kendskab til pengeskabe, nøgleskabe og værdiskabe er stort, og vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige model, type og størrelse, som passer til lige netop dit behov. Hvis du ønsker at sikre dig yderligere end blot en låst hoveddør, kan vi vejlede dig til køb af det rette penge- eller værdiskab. Det er en investering, som vil gavne dig i mange år og skabe tryghed i din hverdag, fordi du ved, at dine mest betydningsfulde ting er i sikkerhed. Alle vores sikringsskabe lever naturligvis op til de officielle krav omkring indbruds- og brandsikring.

Ønsker du sikring af din butik eller forretning, så hjælper vi også med opsætning af sikringsgitre, som holder tyven bort.

 

Anmeldelser - Sikringsskabe
Sikringsskabe

Oplev vores sikringsskabe i vores butikker

Hvis du ønsker at se, hvilke skabe vi tilbyder, er du velkommen i vores butikker i Aarhus, Odder, eller Silkeborg. I vores forretning i Åbyhøj ved Aarhus har vi en udstilling med et udpluk af de værdiskabe og pengeskabe, vi forhandler. Hvis der ønskes en særlig vare, kan vi til enhver tid bestille flere modeller og typer hjem til vores kunder.

Igennem hele forløbet vil vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores forretning, kører vi gerne forbi dig, hvor vi kan vise et udpluk af vores produkter. Ring på tlf. 86 20 66 00 eller send en mail til info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide mere om vores sikringsskabe.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse